adidas skor herr

Here we talk about the next tourism fairs.
Post Reply
AdelaBlack
Posts: 3
Joined: Wed Dec 11, 2019 3:04 am

adidas skor herr

Post by AdelaBlack » Wed Dec 11, 2019 3:33 am

Adidas gör nu äntligen en sneaker adidas superstar dam som hyllar ett av de största bilderna i NBA Playoffs historia. Ner 2 med 0,9 sekund kvar, inledde Nicolas Batum bollen till Damian Lillard som höjde upp för en trepekare och gick igenom den när tiden slutade. Denna nya färgväg från adidas D Lillard 2 har en helt röd överdel med en klockdesign överallt. Du kan till och med se "0,9" skriven på sidopanelerna tillsammans med guldövre öglor och en mintgrön yttersula. Det finns fortfarande inget släppdatum för denna Dame Time-färgväg av adidas D Lillard 2 men vi ger dig mer information som så snart den blir tillgänglig.

Konstruktionen av skon består av en Primeknit vävd övre betonad av märket Three Stripes på skosidan i hälen. Nedan hittar du Bounce-teknik för komfort istället för Boost som de använde på adidas skor barn Rose-linjen för D Rose 7 och 8. Ovan får du en bra titt på de nya adidas Dame 4 Stats. Långt ifrån ser skon ut som ett enkelt vitt par sneakers med svart detalj, men när du tittar närmare kommer du att upptäcka att det adidas skor herr svarta mönstret på skon är faktiskt Damian Lillards statistik i spelet. Adidas Dame 5s debut är precis runt hörnet.

Denna speciella colorway kommer i ett svart och rött motiv och kommer med funktioner som den rRed "People's Champ" -texten på hälfliken, och nickar till Dames jordnära natur och extrem popularitet i Stillahavsområdet nordväst. Håll ögonen öppna för ett bekräftat släppdatum. För de som kanske inte vet, är adidas EQT Basketball ADV den första Adidas EQT-inspirerade basket silhuetten någonsin. Adidas EQT BBall ADV tar sin debut tidigt i år och hämtar adidas skor dam inspiration från basketkonturer och blandar dem med EQT-mönster från Three Stripes-arkiven.

Den senaste colorwayen att släppa är adidas EQT Basket ADV Night Cargo som visas ovan. Night Cargo tar hand om huvuddelen av skon som inkluderar mocka och mesh övre, en del av sulan och foder. En off-white nyanser noteras på mellansulan och Three Stripes, medan ett camo-motiv på hälbänken tillfogar lite oomph till designen. Leta efter adidas EQT Basket ADV Night Cargo hos utvalda återförsäljare som Foot District. Kommer du att plocka upp ett par? Här är vår första titt på adidas EQT Running Support 93 Croc Pack i sin helhet.

Denna helt nya färgväg från adidas EQT Support 93/17 kommer klädd i en tonal Bourgogne röd överdel tillverkad av en kombination av mesh och mocka. Noterbara funktioner på den övre inkluderar det tvåtonade mönstret på tå och tunga, märket Nylon Three Stripes, signaturburritotungan, TPU-hälbänken och neoprenhälfliken. Brrgundy-överdelen kontrasteras sedan av den svarta-out Boost mellansulan och svart gummi yttersula. Ganska rent, eller hur? Om du behöver ett par för stella mccartney adidas höstsäsongen, plocka upp ett idag på JD Sports så länge leveranserna håller.

Just nu förväntas denna adidas EQT Support 93/17 Gore-Tex släppas den 26 december. Håll den låst till Kicks On Fire för uppdateringar. Ställ in sin debut nästa vecka, här är en on-feet titt på adidas EQT Support 93/17 Gore-Tex. Älskar du modellen och vill ha den under kallt / vått väder? Det här är paret som du behöver titta på. Den här versionen av adidas EQT Support 93/17 kommer klädd med en tillägg senare av Gore-Tex-tekniken, som är ett Image vattentätt material som förhindrar dina fötter från att bli våta.

Post Reply